Hajnalváros FRPG
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ön nincs belépve. Kérjük, jelentkezzen be vagy regisztráljon

Hajnalváros Klub

+5
Morgana Riley
Smaragdházy Csongor
Neat
Pintér Odett Rebeka
Lex
9 posters

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Go down  Üzenet [1 / 3 oldal]

1Hajnalváros Klub Empty Hajnalváros Klub Kedd Feb. 07, 2012 3:50 am

Lex

Lex
Admin
Admin

Íme egy téma arra, hogy megismerhessük egymást! :-) Kötetlen, játékon kívüli csevegésre alkalmas, kényelmes, online klubhelyiség.

https://hajnalvaros.hungarianforum.net

2Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Pént. Ápr. 13, 2012 3:36 am

Lex

Lex
Admin
Admin

Szóval kezdeném is akkor én a bemutatkozást. Sziasztok, Lex vagyok, az itteni főadmin. (Az egyetlen. Very Happy ) Hajnalváros egy régi tervem volt, ami végre megvalósulhatott, FRPG formájában. Az a cél, hogy egy jó kis közösséget hozzunk össze, akikkel jó és élvezetes a játék Smile Szóval gyertek, bátran, hívjatok mást is, akit érdekelhet egy újszerű FRPG, ami szakít indenfajta klisével. Csak bátorítani tudok mindenkit a chat és a közösségi tér használatára, van egy Mesemondó fórum is azok számára, akik éreznek késztetést a szavakkal való játék iránt, és persze, leginkább, a játékra bátorítok mindenkit, kicsiket és nagyokat, lányokat-fiúkat, kezdőket és régi motorosokat. Akkor is, ha nem tudjátok, milyen a fórumos szerepjáték, vagy még egyáltalán nem is hallottatok a szerepjtáékokról. Nem kell félni, nem harapunk Smile

Én személy szerint igyekszem jó és korrekt admin lenni, van gyakorlatom szerepjátékosként is, mesélőként is és online szerepjátékosként is, de admin is voltam már, valamikor, régebben.
Örülök, hogy lassacskán gyülekezünk, jó látni az első arcokat, remélem, mindenki jól érzi majd itt magát Smile

3Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Pént. Ápr. 13, 2012 10:33 am

Pintér Odett Rebeka

Pintér Odett Rebeka
Újonc
Újonc

Sziasztok!

Odett vagyok. Imádom a szerepjátékos oldalakat és Lex elcsábított ide is. Remélem lesz alkalmam mindenkivel játszani. Már régóta játszok az ilyen oldalakon, szóval ez nekem már nem annyira új, viszont a karakterem teljesen egyedi, s csak is ide készült, szóval még is csak kicsit új dolog nekem Smile

4Hajnalváros Klub Empty "Bemutatkozás" Csüt. Ápr. 19, 2012 1:03 am

Neat

Neat
Fejlődő
Fejlődő

Sziasztok!

Én mondhatjuk, hogy öreg motoros vagyok a szerepjáték témában, és már a fórumos szerepjátékok világában is.
Megtetszett az oldal az újszerű, egyedi világa miatt, és mert adott elég ihletet nekem tetsző karakterre.

Szóval itt vagyok, és már az első játékomat is elkezdtem. Aztán ha másoknak is lesz kedve hozzá, ők is összefuthatnak még a karakteremmel. Smile

5Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Csüt. Ápr. 19, 2012 10:09 am

Smaragdházy Csongor

Smaragdházy Csongor
Fejlődő
Fejlődő

Szép napot!

Csongor vagyok és kiismerem magam mind asztali mind FRPG szerepjátékokban. Már régóta kerestem egy oldalt ahol gátlások nélkül szabadon ereszthetem a fantáziámat a karaktergenerálásnál, és már épp felhagytam a reménnyel mikor Lex szólt hogy ő épp egy rendhagyó oldalt készít, így hát bejött az Olasz katicás közmondás. Csongorban sikerült megvalósítanom a legelborultabb gondolataimat. Very Happy Mindenkinek jó játékot kívánok, és remélem tinektek is annyira bejön az oldal mind nekem. Smile

6Hajnalváros Klub Empty Kezdő játékok Vas. Ápr. 29, 2012 11:51 pm

Neat

Neat
Fejlődő
Fejlődő

Másnak is feltűnt, hogy elsőként majdnem minden játék - ahol teszem azt két karakter összeismerkedik - ivásról szól? Very Happy

Innen is látszik, hogy Hajnalváros egy antarktiszi, de alapvetően magyar "kirendeltség". Az ital kultúrája és tradíciója erősen megmaradt. Bár nem is várhatnánk, hogy a globális felmelegedés hatására kevesebbet igyanak az emberek. Legfeljebb még jobban üt... (:

7Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Hétf. Ápr. 30, 2012 12:22 am

Pintér Odett Rebeka

Pintér Odett Rebeka
Újonc
Újonc

Hát figyelj, akik szomjasak, had igyanak Smile Meg az ital mindenkit összehoz Very Happy

8Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Hétf. Ápr. 30, 2012 12:33 am

Neat

Neat
Fejlődő
Fejlődő

Beszélgetés-indítónak szántam, nem kritikának. Wink

9Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Hétf. Ápr. 30, 2012 3:20 am

Pintér Odett Rebeka

Pintér Odett Rebeka
Újonc
Újonc

Egy szóval nem mondtam, hogy kritika Very Happy Razz
Amúgy is.. Egyszer megmondta egy bölcs ember

Aki a szomját vízzel oltja,
Az életét jól elrontja.
Aki a szomját borral oltja,
Az a vidámságát hordja. Smile

Vagy valami hasonló Smile

10Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Szer. Május 02, 2012 8:26 am

Morgana Riley

Morgana Riley
Fejlődő
Fejlődő

Üdv mindenkinek! Azoknak is akikkel még nem volt alkalmam játszani és azoknak is akikkel már játszottam, akár itt, akár máshol, akárhol. Smile

Morgana vagyok. Ez így mondjuk elég hülyén hangzik, mert alapjában véve nem így szoktam bemutatkozni, de követem az előző példákat. Egyébként még sok néven ismerhetnek, azok akikkel már volt alkalmam játszani az elmúlt röpke két évben (és akkor ebből ki is derült a szemfülesebbek számára, hogy mióta játszom aktívan fórumos -szerepjátékot). Ezeket a neveket, ha nem gond nem sorolom fel. Elég egyelőre a Morgana. Tetszik ez a név egyébként – egyre jobban. Smile (Köszönet érte Neatnek!)

Remélhetőleg a karakterem még sok hajnalt fog itt megélni vagy megérni, majd meglátjuk. Mindenesetre kösz Lexnek, hogy szólt. Smile Ja és lenne egy pofátlan kérésem is ám felé, ha erre jár. Szóval, ha már összehoztam egy aláírás félét magamnak, lehetne, hogy látszódjon is? Lécccii. Smile

11Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Szer. Május 02, 2012 8:56 am

Morgana Riley

Morgana Riley
Fejlődő
Fejlődő

Köszönöm szépen Smile

12Hajnalváros Klub Empty Dumcsizás és az alkohol Szer. Május 02, 2012 9:25 am

Lex

Lex
Admin
Admin

Sziasztok, városlakók! Smile

Jó látni, hogy növekedünk. Helyes, helyes. Minden a terv szerint halad... hehehe... Smile

Komolytalanra fordítva a szót, beleolvastam az első játékaitokba, nagyon tetszenek, csak így tovább. Smile Az alkohol kifogyhatatlan és élvezetes téma, mindig, mindenhol. És sok lehetőséget takar! Úgyhogy ne fogjátok vissza magatokat. Ráadásul Holdvárost egy elég laza erkölcsű negyednek terveztem.

Morgana, szép az aláírásod! Egyébként, nem tudom, hogy olvassátok-e a híreket az oldalon (érdemes) de a szép új főcímet is Morgana-nak köszönhetjük. Köszönjük is meg! cheers Smile

13Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Szer. Május 02, 2012 12:11 pm

Lex

Lex
Admin
Admin

Az én aláírásom bezzeg elcsúszik. Hol az igazság? Képpontra pontosan volt illesztve.

Mindenesetre, amint sikerült megcsinálnom, lehet tőlem egyedi aláírásokat kérni. Egészen úgy fogom érezni magam, mint valami heroikus középkori történet hercege, aki felvértezi az embereit a címerével.
Csak "Winter is coming" felirat nem lehet rajta, mert az már foglalt, meg különben is, tél van Hajnalvárosban. Vagyis éjszaka.
Ez azt jelenti, hogy a fél éves éjszaka alatt nem kel fel a nap, csak néha dereng egy kicsit az ég alja és folyamatosan látszanak a csillagok. Nappal nap-kristályok világítják be a várost, meleg, fehér-sárga fénnyel. Hogy tetszik, városlakók?

Neat

Neat
Fejlődő
Fejlődő

Akkor ezek szerint mindenkinek külön kérvényezni kell aláírásképet, és csak te tudod beállítani? Én is próbálkoztam profilban beállítani, de valamiért nem volt hajlandó. (Amúgy lehet, hogy jogosultságoknál megadható minden membernek ez a jogkör, hogy saját aláírást állítson...)

Ha szabad megjegyeznem, mindig dereng az ég alja, mivel nem túl meredeken bukik alá a nap. Kb naplemente utáni idő van.
Hajnalváros Klub A_spa04
Hajnalváros Klub Antarctic-winter-light-350
Hajnalváros Klub 44cf9a89dc2b2_s
Hajnalváros Klub 562742072_159d6dbe55_o

Bár a holdfény elnyomhatja az ég alján derengő napfényt:
Hajnalváros Klub Ele-ml_clouds-2

Persze a völgyet övező hegyek csalókán kitakarják a láthatárt, ezért nem ártanak ilyenkor sem azok a tükrök... (:

15Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Csüt. Május 03, 2012 5:52 am

Lex

Lex
Admin
Admin

Hát, kivéve, amikor tényleg éjszaka van, mert akkor teljesen sötét van. Nappal pedig szintén sötét, csak órától és időszaktól függően dereng az ég alja. Csak, ha dereng is, a hegyek, amik ezer méterrel magasodnak a város fölé kitakarják.

Látom, az aláírás sikerült. Az a helyzet, hogy engedélyeznem kellett, de most már tudtok betenni, viszont kérésre csinálhatok nektek Hajnalvárososat, ami igényes.

16Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Pént. Május 04, 2012 12:36 am

Neat

Neat
Fejlődő
Fejlődő

Ezek szerint messze vagyunk a sarktól?

17Hajnalváros Klub Empty Sarki muri Pént. Május 04, 2012 8:25 am

Lex

Lex
Admin
Admin

Nem annyira. Pillantsatok a térképre!
Hajnalváros Klub File:Antarctica
Hajnalvölgy a Tranzarktikus Hegységben van, egy fiktív helyen. Ez választja el, mint a térkép is mutatja, Nyugat- és Kelet-Antarktiszt egymástól. Úgy képzeltem, hogy a hegység északkeleti részén (tehát jobbra lefele) van a város, de nem nagyon északra. (lent) Szegény Antarktiszról nincsenek túl profi térképek, de ha látod ott a 90 fok nyugati hosszúságot, akkor azt veszem a hegység kontinens két felét elválasztó részének közepének, és onnan egy kicsit északra (lefelé) van a völgy.

18Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Szomb. Május 05, 2012 10:22 am

Neat

Neat
Fejlődő
Fejlődő

Ha közel vagyunk, akkor nyáron nem megy le a nap, télen pedig nem kel fel. Már ha megvannak azok a tükrök a hegyek tetején. A fizikai hátterént majd modellen megmutatom személyesen. Smile

19Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Szer. Május 09, 2012 11:09 pm

Smaragdházy Csongor

Smaragdházy Csongor
Fejlődő
Fejlődő

Most hogy elüldöztük a gép elől a nem szerepjátékosokat beszélgessünk a cinkelt dobókockáról! Very Happy

20Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Szer. Május 09, 2012 11:47 pm

Neat

Neat
Fejlődő
Fejlődő

Ez elég cinkes téma... (:

21Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Csüt. Május 10, 2012 10:13 pm

Balogh Eugén

Balogh Eugén
Újonc
Újonc

A félév nappal, fél év éjszaka megvan.
A cinkes kockák megvannak.

Szeritnetek a világban 2052-ben legyen terjedőben valami járvány? Amitől mindenki fél, és mindenki Hajnalvároson kívül akarja tartani.

22Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Pént. Május 11, 2012 8:24 am

Smaragdházy Csongor

Smaragdházy Csongor
Fejlődő
Fejlődő

Szerintem igen! Vámpírizmus? Farkaskór? Saór? (A Saór afféle veszettség-lepra-fájdalomközpont kikapcsolva betegség.) Vagy hasonlók?

23Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Vas. Május 13, 2012 8:13 pm

Neat

Neat
Fejlődő
Fejlődő

Kalandozó-kór van terjedőben. Á la "Hajnalvárosi Játékos Karakterek Klubja", ahol kötelező a tagság, és csak a pulzus megszűnésével lehet kilépni. Bár az sem végleges megoldás.

24Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Pént. Május 18, 2012 10:05 pm

Lex

Lex
Admin
Admin

Bizony, ez jól hangzik. Smile

Egyébként valami zombi-kór szerű betegség nem lenne rossz. Vagyis, rossz lenne, csak drámai elemnek nem lenne utolsó. Az áldozat szenved, kidől, magas láza van, majd felkel, egy napig jól van és tünetmentes és elveszti az eszét, veszett lesz, elsötétül a bőre, elváltozik a kinézete, és vadállatként támad bárkire, aki mozog. A harapása, karmolása fertőz. Hörgő, üvöltő hangokat ad ki artikulálatlanul és félelmet keltő a megjelenése, viselkedése. Két nap után végleg kimerül a szervezete és meghal.

25Hajnalváros Klub Empty Re: Hajnalváros Klub Szomb. Május 19, 2012 10:25 am

Neat

Neat
Fejlődő
Fejlődő

Lex írta:Bizony, ez jól hangzik. Smile

Egyébként valami zombi-kór szerű betegség nem lenne rossz. Vagyis, rossz lenne, csak drámai elemnek nem lenne utolsó. Az áldozat szenved, kidől, magas láza van, majd felkel, egy napig jól van és tünetmentes és elveszti az eszét, veszett lesz, elsötétül a bőre, elváltozik a kinézete, és vadállatként támad bárkire, aki mozog. A harapása, karmolása fertőz. Hörgő, üvöltő hangokat ad ki artikulálatlanul és félelmet keltő a megjelenése, viselkedése. Két nap után végleg kimerül a szervezete és meghal.

Az a baj (baj?), hogy már fejemben is van az a karakterötlet, aki miatt egy ilyen kór elterjedhet. Nem feltétlenül szándéka szerint/okán.

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére  Üzenet [1 / 3 oldal]

Ugrás a következő oldalra : 1, 2, 3  Next

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.